foto

Alexej Krylov

  • nar. 11.11.1989 (28 let)
    Alušta, Ukrajina, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Krycí jméno: Farewell

TV seriály

2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
2015 Sny (TV seriál)
Viddil 44 (TV seriál)
Žrebij suďby (TV seriál)
2014 Ličnoje dělo (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara 9 (TV seriál)
Vsjo verňotsja (TV seriál)
2013 Vůně zločinu (TV seriál)
2012 Poroch i drob (TV seriál)
Vitalka (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara 8 (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
2009 Svaty 3 (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara 5 (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara 6 (TV seriál)
2008 Za vsjo těbja blagodarju 3 (TV seriál)
2007 Vozvraščenije Muchtara 4 (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace