foto

Jesse Muick

  • nar. 21.9.1987 (30 let)
    Oakland, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 San Andreas
Steve Jobs
2013 Fruitvale
2012 99%
Hemingway a Gellhornová (TV film)
Mistr
2011 Moneyball
Nákaza
2010 Jmenuji se Khan

TV seriály

2014 Murder in the First (TV seriál)
2012 Ženy s nožem (TV seriál)
2009 Záchranka San Francisco (TV seriál)

Dokumentární

2010 Málem mi to prošlo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace