foto

Man-kee Yiu

  • nar. 1960
    Hongkong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kung Fu zabiják
2012 Za zhi
2010 Tanec ohnivých draků
2009 Nemilosrdný
2007 Men tu
2005 Han cheng gong lue
PTU nu jing zhi ou ran xian jing
2003 Volavka III
2002 Mou mon tai 2
Volavka
2001 Quan zhi sha shou
2000 Sheng tou ci shi dai
The Legend of the Flying Swordsman
Zhong hua du xia
1995 Wo shi yi ge zei
1993 Huo zhong
Stalo se v Číně IV
Wu shu: Ji mi dang an
Xin xian hao shen zhen
1992 Du cheng da heng II zhi zhi zun wu di
Hua jie kuang ben
Jin san jiao qun ying hui
Long mao shao xu
Si da tan zhang
1991 Du hao
Huo bao lang zi
Xin jing wu men 1991
1990 Biao jie, ni hao ye!
Hu dan nu er hong
Tian ruo you qing
Tie han rou qing
Xue zai feng shang
Ye mo xian sheng
Zui jia zei pai dang
1989 Fei yue wei qiang
Long hu jia zu
Pod policejní ochranou
Red Force 4
Tong gen sheng
1988 Jiang hu jie ban ren
Lie xue feng yun
Sha chu Xiang Gang
Zui jia sun you chuang qing guan
1987 Brotherhood
Gong woo lung foo moon
1986 Duo bao ji shang ji
Yuen chun hap yu wai see lee
1985 Funny Triple
Jian dong xiao xiong
Tai cheung lo dau
Výcvik 36. komnaty
Xiao nian Su Qi Er
1984 Bu yi shen xiang
Pi li lei dian
Tong chiu ho fong nui
You xia qing
1983 Feng kuang ba san
Little Dragon Maiden
Man tian shen fo
Men from the Gutter
Projekt A
Qing gong qi shi lu
Shen tong shu yu xiao ba wang
Tian can bian
Vítězové a hříšníci
1982 Da qi ying xiong chuan
Gang Master
House of traps
Human Lanterns
Lie mo zhe
1981 Liu Xiao Feng zhi jue zhan qian hou
Lovci pokladů
Panovník a jeho bratr
Qian wang dou qian ba
What Price Honesty

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky