foto

Jean-Daniel Simon

  • nar. 30.11.1942 (77 let)
    Salons-de-Provence, Bouches-du-Rhône, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1997 Nous, sans-papiers de France
1985 La nuit et le moment
1984 Image interdite (TV film)
1981 Examen, L' (TV film)
1975 Vždycky prší tam, kde je mokro
1970 Ils
1968 Adélaïde
Fille d'en face, La

TV seriály

1976 Histoires peu ordinaires (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Dokumentární

1977 Ben Chavis
1964 Chroniques de France (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1985 La nuit et le moment
1984 Image interdite (TV film)
1981 Examen, L' (TV film)
1975 Vždycky prší tam, kde je mokro
1970 Ils
1968 Adélaïde

TV seriály

1976 Histoires peu ordinaires (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky