foto

Peter Roehsler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Abschied von den Eltern
2016 Sin & Illy Still Alive
Zero Crash
2015 Poslední léto bohatých
2014 Poslední tanec
Sarah und Sarah
2013 Gehen am Strand
2012 Diamantenfieber
Museum Hours
Şimdiki Zaman
2011 Mörderschwestern
2010 Die Verrückte Welt der Ute Bock
King Kongs Tränen
2009 Pokrevní přátelství
2002 Haider lebt - 1. April 2021
1999 Die Jungfrau
1996 Die Geschichte einer Vertreibung
1987 Küss die Hand, Österreich
1984 Exile

TV seriály

1999 Alma - A Show biz ans Ende (TV seriál)

Dokumentární

2018 Kino Wien Film
Mein Bezirk: Mein Liesing (TV film)
Mein Bezirk: Mein Margareten (TV film)
Mein Bezirk: Meine Josefstadt (TV film)
Ute Bock Superstar
2017 Mein Bezirk: Mein Alsergrund (TV film)
Mein Bezirk: Mein Währing (TV film)
Mein Bezirk: Meine Innere Stadt (TV film)
Wem Erzählen
2016 Mein Bezirk: Mein Hietzing (TV film)
Mein Bezirk: Mein Meidling (TV film)
Mein Bezirk: Meine Brigittenau (TV film)
2015 Mein Bezirk: Mein Penzing (TV film)
Mein Bezirk: Mein Salzburg (TV film)
Mein Bezirk: Meine Leopoldstadt (TV film)
Mein Bezirk: Meine Wieden (TV film)
2014 Mein Bezirk: Meine Landstrasse
2013 Mein Bezirk: Mein Floridsdorf (TV film)
Mein Bezirk: Mein Mariahilf (TV film)
Those Who Go Those Who Stay
2012 Mein Bezirk: Mein Simmering (TV film)
Mein Ottakring (TV film)
2011 Der letzte Jude von Drohobytsch
2010 Bock for President
Mein Bezirk: Mein Favoriten (TV film)
2005 Nový svět
2004 Bollywood Remixed - Das indische Kino erobert den Westen
2001 Homemad(e)
2000 Mein Boss bin ich
1997 Kreuz & Quer (TV seriál)
1996 Jenseits des Krieges
1993 Fremde Kinder (TV seriál)
1992 Muss denken
1986 Das blieb vom Doppeladler (TV seriál)

TV pořady

2002 Erlebnis Österreich (TV pořad)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky