foto

Ryszard Filipski

  • nar. 17.7.1934 (86 let)
    Lwów, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Prasklina
2005 Pitbull
2003 Staré báje vikingů
1994 Lazarus
1974 Potopa
1973 Hubal
1972 Brylanty pani Zuzy
Slunce vychází jednou za den
1970 Nultý poledník
1969 Molo
Tylko umarly odpowie
Zbrodniarz, który ukradl zbrodnie
1968 Fatalista (TV film)
Slepenec (TV film)
Wycieczka w nieznane
1967 Jowita
1966 Cierpkie glogi
Potom nastane ticho
1965 Popely
1961 Četař Kaleň
1959 Když padají andělé (studentský film)
Orel se nevzdává
1958 Dwoje z wielkiej rzeki
Ewa chce spać
Wolne miasto
1957 Kanály
Konec noci
Król Maciuś I
Zemsta
1956 Nikodem Dyzma
1955 Hodiny naděje
Tři starty

TV seriály

2008 Kryminalni (TV seriál)
W cieniu (S08E13)
Ostatni zachód słońca (S08E12)
Ażuda (S08E11)
další epizody (13)
2007 Kryminalni (TV seriál)
W desperacji (S07E13)
Nagroda (S07E12)
Na zamówienie (S07E11)
další epizody (23)
2006 Kryminalni (TV seriál)
Ślub (S05E13)
Stary znajomy (S05E12)
Mętna woda (S05E11)
další epizody (26)
2005 Pitbull (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
Kryminalni (TV seriál)
Dziewczyna z bagażnika (S03E13)
Hip - Hop (S03E12)
Powrót (S03E11)
další epizody (26)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Reporterzy (S01E13)
Kolekcjonerzy (S01E12)
Towar (S01E11)
další epizody (13)
1974 Ile jest życia (TV seriál)
1968 S nasazením života (TV seriál)
Zrada (E12)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky