foto

Christian Grashof

  • nar. 5.8.1943 (75 let)
    Gablonz an der Neisse, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ein starkes Team - Eiskalt (TV film)
2017 Die Reste meines Lebens
Spreewaldkrimi – Zwischen Tod und Leben (TV film)
2016 Allein gegen die Zeit - Der Film
2015 Medvědí princ (TV film)
Zorn - Wo kein Licht (TV film)
2014 Bella a stěhování (TV film)
Otec Braun – Poslední případ (TV film)
Weihnachten für Einsteiger (TV film)
2013 Sein größter Trick
2012 Lotta a nečekaná změna (TV film)
2010 Cíl: svoboda (TV film)
2008 Místo činu: Stuttgart - Na hranici zákona (TV film)
Robin Pilcher: Cesta k lásce (TV film)
Ztraceni v hlubinách (TV film)
2007 Schattenkinder (TV film)
2006 Spreewaldkrimi - Das Geheimnis im Moor (TV film)
Tatort - Mann über Bord (TV film)
Tatort - Schlaflos in Weimar (TV film)
2005 Wellen (TV film)
Willenbrock
2004 Der Stich des Skorpion (TV film)
Tatort - Schichtwechsel (TV film)
2003 Tatort - Väter (TV film)
2002 Baby
Erste Liebe (TV film)
2000 Místo činu: Berlín - Dědek (TV film)
1998 Das Mambospiel
Edgar Wallace - Whiteface (TV film)
Straßen von Berlin - Blutige Beute, Die (TV film)
1996 Engelchen
Komisařka Rosa Roth - Ztracený život (TV film)
1995 Der Trinker (TV film)
1993 Grüß Gott, Genosse
1989 Schwein gehabt
1988 Pestalozziho hora
1987 Erste Reihe, Die (TV film)
Jan Oppen (TV film)
1985 Außenseiter (TV film)
Besuch bei Van Gogh
Die Rundköpfe und die Spitzköpfe (divadelní záznam)
Torquato Tasso (divadelní záznam)
1984 Rublak - Die Legende vom vermessenen Land
Zeit der Einsamkeit, Die
1983 Alfons Köhler (TV film)
Die traurige Geschichte von Friedrich dem Großen (divadelní záznam)
Henry a Xenie
Olle Henry
Ostrov labutí
1981 Mefisto
1980 Levins Mühle
1977 Die seltsame Reise des Alois Fingerlein (divadelní záznam)
Happy End (divadelní záznam)
1976 Leben und Tod König Richard III. (divadelní záznam)
1972 Nevděk světem vládne
1967 Wendeleit ist wieder da (TV film)

TV seriály

2010 Lotta & … (TV seriál)
2008 Kriminalista (TV seriál)
Mezi přáteli (S02E08)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1975 Broddi (TV seriál)

Dokumentární

2005 Die Letzte Schlacht (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace