foto

Gina Fattore

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Jak se opovažuješ (TV seriál)
Šok a hrůza (E10)
Vzájemná destrukce (E02)
2019 Jak se opovažuješ (TV seriál)
Coup D’État (E01)
2016 Bude líp (TV seriál)
Alarms (S01E06)
2015 Red Band Society (TV seriál)
We'll Always Have Paris (E12)
Mystérium sexu (TV seriál)
Nežádoucí vliv (S03E04)
2014 Red Band Society (TV seriál)
How Did We Get Here? (E09)
2010 Famílie (TV seriál)
2009 Californication (TV seriál)
Příchody a odchody (S03E11)
Dogtown (S03E10)
Pan Špatný Příklad (S03E09)
další epizody (5)
2008 Californication (TV seriál)
Blues všedního dne (S02E11)
La Ronde (S02E09)
Slasti a strasti (S02E06)
další epizody (5)
2007 Californication (TV seriál)
Holky - přerušení (S01E07)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Buď má Lorelai Gilmorová (S07E16)
2006 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Velký zápach (S07E05)
2005 Reunion (TV seriál)
2003 Dawsonův svět (TV seriál)
Joey Potter and the Capeside Redemption (S06E22)
Castaways (S06E15)
Day Out of Days (S06E11)
2002 Dawsonův svět (TV seriál)
Spiderwebs (S06E08)
The Impostors (S06E05)
The Song Remains the Same (S06E02)
další epizody (5)
2001 Dawsonův svět (TV seriál)
The Lost Weekend (S05E02)
Coda (S04E23)
Mind Games (S04E16)
2000 Dawsonův svět (TV seriál)
Self Reliance (S04E10)
Future Tense (S04E04)
True Love (S03E23)
další epizody (7)
1999 Dawsonův svět (TV seriál)
Four to Tango (S03E09)
Indian Summer (S03E05)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Bobby Slam (S02E10)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky