foto

Charlotte Julian

  • nar. 12.1.1951 (68 let)
    Perpignan, Languedoc-Roussillon, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Boeuf clandestin, Le (TV film)
2005 Confession d'un menteur (TV film)
2004 Mladí, krásní a zkažení
1990 Les Sabots à bascule
1985 P.R.O.F.S.
1984 Aldo et Junior
1981 Un moment de bonheur (TV film)
1980 Penzion rozkoše
1978 Où vont les poissons rouges? (TV film)

TV seriály

2008 Duval a Moretti (TV seriál)
1995 Muž v domácnosti (TV seriál)
1985 Maguy (TV seriál)
1984 Pomněnková Marie (TV seriál)
1982 L'académie des 9 (TV seriál)
Village sur la colline, Le (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1972 Midi Trente (TV seriál)

Host

TV pořady

1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
1971 Samedi soir (TV pořad)
1968 Music-Hall à Provins (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace