foto

Ricky Edwards

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 The 25th Reich
1999 Craic, The
1998 Crackers

TV seriály

2013 Mako Mermaids (TV seriál)
Reef Doctors (TV seriál)
2012 Surfařky z vesmíru (TV seriál)
2008 Sloní princezna (TV seriál)
2006 H2O: Stačí přidat vodu (TV seriál)

Dokumentární

2014 James Cameron's Deepsea Challenge 3D
2001 Jimeoin's Teatowel Tours: Northern Ireland (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace