foto

Darrell Britt-Gibson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ženy 20. století
2014 Squatters
2013 W.M.D.
2009 Toe to Toe

TV seriály

2017 Powerless (TV seriál)
Cold Season (E05)
2015 Wicked City (TV seriál)
2014 Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
Power (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Dcera (S07E11)
Půl hodinky, možná míň (S07E08)
Úsměv (S07E07)
další epizody (6)
2013 The Bridge (TV seriál)
The Beetle (S01E09)
Shameless (TV seriál)
Cascading Failures (S03E06)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace