foto

Bill Fellows

  • nar. 25.5.1957 (62 let)
    Middlesbrough, Teeside, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Poslední zúčtování
2017 Lambeth Lights
Torment
2016 Broken
Lady Macbeth
2015 Blood and Carpet
2014 Almost Married
Bloodless
Stagg Do, The
2013 Harrigan
King of the Sands
2011 United (TV film)
2010 In Our Name
Other Side of the Game
SoulBoy
2009 Act of God
Once Upon a Time in Dublin
Turnaj zabijáků
Zombie Women of Satan
2006 Černovous (TV film)
2005 Supervulkán (TV film)
2003 Gifted (TV film)
2002 Until Death
1993 Fighting for Gemma (TV film)
1988 Bouřlivé pondělí
1985 Silas Marner - tkadlec z Raveloe (TV film)
1982 Džungle apokalypsy

TV seriály

2019 Výkupné (TV seriál)
Life and Limb (S03E05)
2017 Otec Brown (TV seriál)
Cyklon z Chedworthu (S05E04)
2016 Pátý (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
2014 Nové světy (TV seriál)
2013 Broadchurch (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 4 (S01E04)
Episode 2 (S01E02)
2012 Hebburn (TV seriál)
Hunderby (TV seriál)
Midnight Beast, The (TV seriál)
Wolfblood (TV seriál)
2011 Vera (TV seriál)
Vojandy (TV seriál)
Last Days of Summer (S03E05)
Farewell My Lovely (S03E04)
The War in the Fields (S03E02)
2010 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2009 Inspector George Gently (TV seriál)
Gently in the Night (S02E02)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2004 55 Degrees North (TV seriál)
No Angels (TV seriál)
2002 Is Harry on the Boat? (TV seriál)
Rose and Maloney (TV seriál)
2001 In Deep (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Dinner of Herbs, A (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
In Defence (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Nature Boy (TV seriál)
1999 Badger (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Julia Jekyll and Harriet Hyde (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Spender (TV seriál)
1989 Byker Grove (TV seriál)
The Paradise Club (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1987 Flying Lady (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Monocled Mutineer, The (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
The Tripods (TV seriál)

Dokumentární

1968 Scene (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2003 Serious and Organised (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 The David Frost Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace