foto

Misaki Kuno

  • nar. 19.1.1993 (26 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gekidžóban Hibike! Euphonium: Čikai no Finale
2018 Gekidžóban Nanacu no taizai: Tenkú no torawarebito
Květina zaslíbená rannímu loučení
2017 Mahócukai no jome: Hoši macu hito – Čúhen
2016 Gekidžóban selector destructed WIXOSS
Mahócukai no jome: Hoši macu hito – Zenpen
Strike the Blood II
Zegapain ADP
2015 Big Order
2014 Lupin III
Sekai seifuku: Bōryaku no Zvezda – Shin Zvezda daisakusen
Ōkii 1 nensei to chiisana 2 nensei (TV film)

TV seriály

2019 Endro~! (TV seriál)
Senrjú šódžo (TV seriál)
2018 Beelzebub-džó no oki ni mesu mama. (TV seriál)
Happy Sugar Life (TV seriál)
Hisone to Masotan (TV seriál)
Lost Song (TV seriál)
Lostorage Conflated WIXOSS (TV seriál)
Nanacu no taizai: Imašime no fukkacu (TV seriál)
2017 Akiba's Trip The Animation (TV seriál)
Battle Girl High School (TV seriál)
Senki zeššó Symphogear AXZ (TV seriál)
Čó šónen tanteidan NEO (TV seriál)
2016 Durarara!!×2: Kecu (TV seriál)
Musaigen no Phantom World (TV seriál)
Nanacu no taizai: Seisen no širuši (TV seriál)
Sangacu no Lion (TV seriál)
2015 Dimension W (TV seriál)
Durarara!!×2: Ten (TV seriál)
Durarara!!×2: Šó (TV seriál)
Lupin sansei Part 4 (TV seriál)
Noragami Aragoto (TV seriál)
Senki zeššó Symphogear GX (TV seriál)
The Idolm@ster: Cinderella Girls Second Series (TV seriál)
Utawarerumono: Icuwari no kamen (TV seriál)
Nanacu no taizai (TV seriál)
Eiyū-tachi (E24)
Zetsubō Kōrin (E23)
Kimi no Tame ni Dekiru Koto (E22)
další epizody (12)
2014 Nanacu no taizai (TV seriál)
Senritsu no Kanon (E12)
Sekinen no Omoi (E11)
Baizeru Kenka Matsuri (E10)
další epizody (12)
Noragami (TV seriál)
Selector Infected Wixoss (TV seriál)
2013 Log Horizon (TV seriál)
Non non bijori (TV seriál)
Odoriko Clinoppe (TV seriál)
2012 Black Rock Shooter (TV seriál)
2010 Ore no imōto ga konna ni kawaii wake ga nai (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace