foto

Misaki Kuno

  • nar. 19.1.1993 (27 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gekidžóban Hibike! Euphonium: Čikai no Finale
2018 Gekidžóban Nanacu no taizai: Tenkú no torawarebito
Květina zaslíbená rannímu loučení
2017 Mahócukai no jome: Hoši macu hito – Čúhen
2016 Gekidžóban selector destructed WIXOSS
Mahócukai no jome: Hoši macu hito – Zenpen
Strike the Blood II
Zegapain ADP
2015 Big Order
2014 Lupin III
Sekai seifuku: Bōryaku no Zvezda – Shin Zvezda daisakusen
Ōkii 1 nensei to chiisana 2 nensei (TV film)

TV seriály

2020 Dokjú hentai HxEros (TV seriál)
Mewkledreamy (TV seriál)
Murenase! Seton gakuen (TV seriál)
Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)
Bósó Suru Ai (S03E24)
Jami ni Igamu Mono (S03E23)
Senka no Britannia (S03E22)
další epizody (12)
2019 Endro~! (TV seriál)
Senrjú šódžo (TV seriál)
Kjanbasu šódžo (E04)
Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)
Ai wa Otome no Čikara (S03E12)
Onnentači wa Nemuranai (S03E11)
Sore wa Bokura no Ikirumiči (S03E10)
další epizody (12)
2018 Beelzebub-džó no oki ni mesu mama. (TV seriál)
Happy Sugar Life (TV seriál)
Hisone to Masotan (TV seriál)
Muteki no watašitači (E12)
Montparnasse no sora to kuzu onna (E11)
Suki ni nattara torokečau (E10)
další epizody (12)
Lost Song (TV seriál)
Sangacu no Lion (TV seriál)
Mó hitocu no ie / Sangacučó no ko (S02E22)
Heru toki / Haru ga kuru (S02E21)
Nacujasumi 2 / Ataraší toši (S02E20)
další epizody (11)
Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)
Dokud jsi tu se mnou (S02E24)
Hrdina povstává! (S02E23)
Návrat hříchů (S02E22)
další epizody (24)
2017 Akiba's Trip The Animation (TV seriál)
Battle Girl High School (TV seriál)
Senki zeššó Symphogear AXZ (TV seriál)
Čó šónen tanteidan NEO (TV seriál)
Sangacu no Lion (TV seriál)
Hi no ataru bašo / Čísa na sekai (S02E11)
Gin no hane / Kawa kešiki (S02E10)
Ókoku 1 / Ókoku 2 (S02E09)
další epizody (22)
2016 Kiznaiver (TV seriál)
Sekaidžú ni kizuma system ga hirogatte (E12)
Ič´či renraku šiatte kimoči o kakunin šiawanai to. Datte tomodači nanda kara! (E11)
Suki na kimoči ga mukuwarenai kamo nante džúdžú šóči no ue daro? (E10)
další epizody (11)
Lostorage WIXOSS (TV seriál)
Musaigen no Phantom World (TV seriál)
Nanacu no taizai: Seisen no širuši (TV seriál)
Sangacu no Lion (TV seriál)
Juku toši / Kuru toši (S01E11)
Okurareta mono 1 / Okurareta mono 2 (S01E10)
Enrai 2 / Enrai 3 (S01E09)
další epizody (11)
2015 Dimension W (TV seriál)
Durarara!!×2 (TV seriál)
Lupin sansei Part 4 (TV seriál)
Senki zeššó Symphogear GX (TV seriál)
The Idolm@ster: Cinderella Girls Second Series (TV seriál)
Utawarerumono: Icuwari no kamen (TV seriál)
Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)
Hrdinové (S01E24)
Zoufalství sestupuje (S01E23)
Co pro tebe mohu udělat (S01E22)
další epizody (12)
2014 Noragami (TV seriál)
Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)
Hrůzostrašný kanovník (S01E12)
Potlačované pocity (S01E11)
Bojový festival Vaizel (S01E10)
další epizody (12)
selector WIXOSS (TV seriál)
Kono sentaku wa... (S02E12)
Ano mado wa sedžó (S02E11)
Kono mekumori wa genkai (S02E10)
další epizody (23)
2013 Log Horizon (TV seriál)
Non non bijori (TV seriál)
Odoriko Clinoppe (TV seriál)
2012 Black Rock Shooter (TV seriál)
2010 Ore no imōto ga konna ni kawaii wake ga nai (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky