foto

Jon Kasdan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Untitled Han Solo Star Wars Anthology Film
2012 The First Time
2007 Na území žen

TV seriály

1999 Machři a šprti (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Pavučina snů
2002 Ulejváci
Velký průšvih
1994 Wyatt Earp
1990 Miluji tě k smrti
1988 Náhodný turista
1985 Silverado
1983 Velké rozčarování

TV seriály

2014 Californication (TV seriál)
Dcera (S07E11)
Půl hodinky, možná míň (S07E08)
Kokoti (S07E04)
další epizody (4)
2012 Californication (TV seriál)
V pekle zase není tak zle (S05E12)
Biják (S05E09)
2011 Californication (TV seriál)
...a spravedlnost pro všechny (S04E12)
Opičárna (S04E04)
Exile on Main St. (S04E01)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)

Režijní filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace