foto

Jon Kasdan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Sundance FF

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Solo: A Star Wars Story
2012 The First Time
2007 Na území žen

TV seriály

2000 Machři a šprti (TV seriál)
The Little Things (E17)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Pavučina snů
2002 Ulejváci
Velký průšvih
1994 Wyatt Earp
1990 Miluji tě k smrti
1988 Náhodný turista
1985 Silverado
1983 Velké rozčarování

TV seriály

2014 Californication (TV seriál)
Dcera (S07E11)
Půl hodinky, možná míň (S07E08)
Kokoti (S07E04)
další epizody (4)
2012 Californication (TV seriál)
V pekle zase není tak zle (S05E12)
Biják (S05E09)
2011 Californication (TV seriál)
...a spravedlnost pro všechny (S04E12)
Opičárna (S04E04)
Exile on Main St. (S04E01)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
Tricks and Treats (E03)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)

Režijní filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace