foto

Fergus O'Donnell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Brimstone
2011 Weekender
1995 Hlavní podezřelý: Unesené dítě (TV film)
1994 Obchodní záležitost

TV seriály

2018 12 opic (TV seriál)
Démoni (S04E08)
2017 Nezvěstná (TV seriál)
A & B (S01E07)
Střelný prach (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2011 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2010 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2004 Foylova válka (TV seriál)
Válka nervů (S03E04)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Playing the Field (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Strašidelné příběhy (TV seriál)
1992 Love Hurts (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky