foto

Casey Kasem

  • nar. 27.4.1932
    Detroit, Michigan, USA
  • zem. 15.6.2014 (82 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Casey Kasem je americký herec. Narodil se v roce 1932 dne 27.4. v Detroitu v Michiganu, jako Kemal Amin Kasem. Casey je absolvent Northwestern High School v Detroitu a absolvoval Wane Stae University. Než se stal dabérem, pracoval v rádiu jako hlasatel. Jeho největším úspěchem bylo získání role Shaggy v seriálech i filmech o Scoobym Doo. Diváci ho mohli vidět v seriálech jako jsou např. Scooby-Doo na stopě, Nová dobrodružství Scooby-Doo, Scooby-Doo, Scooby-Doo a Scrappy - Doo nebo Co nového Scooby-Doo. V současné době žije v Los Angeles.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

2010 Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey
2009 Scooby-Doo a samurajův meč
2008 Scooby-Doo a král skřítků
2007 Klídek, Scooby-Doo!
2006 Scooby-Doo a piráti
2005 Aloha Scooby-Doo!
Scooby-Doo a kletba Kleopatry
2004 Scooby-Doo a Lochnesská příšera
2003 Looney Tunes: Zpět v akci
Scooby-Doo a upíří legenda
Scooby-Doo meets the Harlem Globetrotters
Scooby-Doo: Mexická příšera
2002 E! Entertainment Special: Who Let the Dog Out? (TV film)
2000 Lumpíci v Paříži
Scooby-Doo's Creepiest Capers
1999 Scooby-Doo a největší záhady
Strážný anděl
1997 James Dean: Race with Destiny (TV film)
Merry Christmas, George Bailey (TV film)
1996 Mr. Wrong
1994 Cosmic Slop (TV film)
Scooby-Doo: Arabské noci (TV film)
1988 Scooby-Doo and the Ghoul School (TV film)
Scooby-Doo and the Reluctant Werewolf (TV film)
1987 Scooby-Doo a bratři Boo (TV film)
1986 Transformers: The Movie
1984 Krotitelé duchů
1980 Return of the King, The (TV film)
1979 Flintstones Meet Rockula and Frankenstone, The (TV film)
Scooby-Doo jde do Hollywoodu (TV film)
Temnota
1978 Disco Fever
1977 New York, New York
1976 Day the Lord Got Busted, The
Tajný závod
1975 Last of the Mohicans, The (TV film)
Night That Panicked America, The (TV film)
1974 The City That Forgot About Christmas
1973 Bear Who Slept Through Christmas, The
1972 Doomsday Machine, The
Scooby-Doo a Batman
1971 Here Comes Peter Cottontail (TV film)
The Incredible 2-Headed Transplant
1970 Girls From Thunder Strip, The
1969 2000 Years Later
Cycle Savages, The
Scream Free!
Wild Wheels
1967 Blahoslavení tanečníci

TV seriály

2010 Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
2006 Shaggy a Scooby-Doo na stopě (TV seriál)
2002 Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
1990 Captain Planet (TV seriál)
Alf (TV seriál)
Legrace je vážná věc (S04E14)
1988 Štěně jménem Scooby-doo (TV seriál)
1985 Funtastic World of Hanna-Barbera, The (TV seriál)
Scooby's Mystery Funhouse (TV seriál)
Scooby-Doo a 13 duchů (TV seriál)
The Super Powers Team: Galactic Guardians (TV seriál)
1984 Scooby-Doo znovu na stopě (TV seriál)
SuperFriends: The Legendary Super Powers Show (TV seriál)
Transformers (TV seriál)
1983 All-New Scooby-Doo and Scrappy-Doo Show, The (TV seriál)
1982 Scooby-Doo and Scrappy-Doo Puppy Hour, The (TV seriál)
1981 Space-Stars (TV seriál)
1980 Richie Rich/Scooby-Doo Hour, The (TV seriál)
Super Friends (TV seriál)
1979 Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
The World's Greatest SuperFriends (TV seriál)
1978 Battle of the Planets (TV seriál)
Challenge of the SuperFriends (TV seriál)
Dynomutt, Dog Wonder (TV seriál)
Jana of the Jungle (TV seriál)
1977 Scoobyho hvězdná olympiáda (TV seriál)
The All-New Super Friends Hour (TV seriál)
What's New, Mr. Magoo? (TV seriál)
1976 Jabberjaw (TV seriál)
Scooby-Doo (TV seriál)
1974 Hong Kong Phooey (TV seriál)
1973 Emergency +4 (TV seriál)
Super Friends (TV seriál)
1972 Josie and the Pussycats in Outer Space (TV seriál)
Nová dobrodružství Scooby-Doo (TV seriál)
1970 Josie and the Pussycats (TV seriál)
1969 Cattanooga Cats (TV seriál)
Hot Wheels (TV seriál)
Scooby-Doo na stopě (TV seriál)
Sky Hawks (TV seriál)
Skyhawks (TV seriál)
1968 The Batman/Superman Hour (TV seriál)
1964 Famous Adventures of Mr. Magoo (TV seriál)

Dokumentární

2005 100 Greatest Cartoons (TV film)
2003 50 Greatest TV Animals (TV film)
2002 Playboy: Inside the Playboy Mansion (TV film)
2000 Making of 'Rugrats in Paris', The
1997 Karen Carpenter: The E! True Hollywood Story (TV film)
1994 Truth or Dairy
1991 Changing Minds, Changing Times
Wild Wheels
1985 Live Aid (koncert)

TV pořady

2001 The 100 Greatest Kids TV Shows (TV pořad)
1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1997 The 49th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace