foto

Michael Countryman

  • nar. 15.9.1955 (63 let)
    St. Paul, Minnesota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Pravdivý příběh
Spotlight
2008 Che Guevara
Eavesdrop
Po přečtení spalte
2007 Michael Clayton
P.S. Miluji Tě
2006 Jmenovec
2005 Sépie a velryba
2001 Černý rytíř
2000 Na mě se můžeš spolehnout
1996 Výkupné
1994 Noviny
1991 Podvedená
1987 Once Again (TV film)

TV seriály

2018 Černá listina (TV seriál)
Pattie Sue Edwards (No. 68) (S05E15)
2017 The Path (TV seriál)
Dead Moon (S02E02)
2016 Já, společnice (TV seriál)
Provocation (S01E08)
Miliardy (TV seriál)
Short Squeeze (S01E04)
The Path (TV seriál)
A Room with a View (S01E09)
The Hole (S01E05)
The Future (S01E04)
další epizody (4)
2014 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Eldorádo (S05E08)
Dítě bez přátel (S05E07)
Norský král (S05E05)
další epizody (5)
2013 Takoví normální Američané (TV seriál)
Comint (S01E05)
2012 Jak prosté (TV seriál)
Child Predator (S01E03)
2008 John Adams (TV seriál)
2007 Rodina Sopránů (TV seriál)
Nový příchod (S06E19)
Kennedy a Heidi (S06E18)
Chovej se jako chlap (S06E17)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Třetí jezdec (S01E11)
Právo a pořádek (TV seriál)
Attorney Client (S12E22)
2000 Ed (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
The Tys That Bind (S02E06)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Aria (S02E03)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace