foto

Daniel Pirrie

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Christmas Eve
2013 Diana
Selection, The (TV film)
2011 The Awakening

TV seriály

2014 Cilla (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
The Assets (TV seriál)
2012 Falcón (TV seriál)
2011 Case Histories (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
Pán času (TV seriál)
Božský komplex (S06E11)
2006 Osudová láska Jany Eyrové (TV seriál)
2004 Murder Prevention (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)

Dokumentární

2011 Temné události (TV seriál)
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace