foto

Nasser Faris

  • nar. Káhira, Egypt
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Chronicky metropolitní
2014 Rosewater
2008 AmericanEast
2005 Mariňák
2004 Dannyho parťáci 2
Národní bezpečnost (TV film)
Pravidla boje
2003 Dům z písku a mlhy
Zachraňte Jessiku Lynchovou (TV film)
2002 Interrogation, The
2001 Pretty When You Cry
2000 Couple Days... A Period Piece
1998 Out of Season
1997 Cesta do ráje (TV film)

TV seriály

2018 Tom Clancy's Jack Ryan (TV seriál)
French Connection (S01E02)
2015 Tyran (TV seriál)
Vstříc osudu (S02E02)
2014 Jak přežít rozvod (TV seriál)
Madam Secretary (TV seriál)
Tyran (TV seriál)
Mimořádný stav (S01E02)
Pilot (S01E01)
Jak prosté (TV seriál)
The Grand Experiment (S02E24)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Loss of Faith (S03E19)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Šiva (S10E12)
Šabat Šalom (S10E11)
2012 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Stav nezávislosti (S02E03)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Vesta (S01E11)
2008 Uklízeč (TV seriál)
2007 Policejní odznak (TV seriál)
Exiled (S06E07)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S06E06)
Day 6: 10:00 a.m.-11:00 a.m. (S06E05)
Day 6: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S06E04)
další epizody (4)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Pro děti (S01E06)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 V utajení (TV seriál)
Immigrant (S01E07)
2003 JAG (TV seriál)
Touchdown (S09E05)
2002 Alias (TV seriál)
Tekutina (S01E20)
Západní křídlo (TV seriál)
Posse Comitatus (S03E21)
2001 V tajných službách (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Akta X (TV seriál)
S.R. 819 (S06E09)
1993 Policie New York (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace