foto

Patrick Mower

  • nar. 12.9.1938 (80 let)
    Oxford, Oxfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Dream
2000 The Asylum
1999 Triple Exposure
1998 Vášnivá Lola
1983 Escape from El Diablo
1977 Des Teufels Advokat
1976 Carry On England
One Away
Peer Gynt
1973 Charley One-Eye
1971 Black Beauty
Catch Me a Spy
Percy
1970 Incense for the Damned
Volání smrti
1969 The Smashing Bird I Used to Know
1968 The Devil Rides Out
1966 The Heart of Midlothian (TV film)

TV seriály

2001 There's a Viking in My Bed (TV seriál)
1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
1983 The Dark Side of the Sun (TV seriál)
1982 Marco Polo (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Bernie (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
1977 Target (TV seriál)
1976 The Flockton Flyer (TV seriál)
Space: 1999 (TV seriál)
All That Glisters (S02E09)
1975 State of Emergency (TV seriál)
1974 King Lear (TV seriál)
1973 Armchair Cinema (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Menace (TV seriál)
UFO (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Haunted (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
Front Page Story (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
Riviera Police (TV seriál)
The Wednesday Thriller (TV seriál)
1964 Mary Barton (TV seriál)
Swizzlewick (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2012 Black Magic: The Making of the Devil Rides Out
2007 A Matter of Time - a.z.
2003 Brainiac: Šílená věda (TV seriál)
2001 Heart-throbs of the 70s (TV film)
Once Upon a Time in Europe (TV seriál)
1998 What's a Carry On? (TV film)
1990 The World of Hammer (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

2001 TV Burp (TV pořad)
Weakest Link (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1990 Stars In Their Eyes (TV pořad)
1987 ChuckleVision (TV pořad)
1982 Countdown (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1978 Star Games (TV pořad)
1976 Those Wonderful TV Times (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace