foto

Raad Rawi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 One Crazy Thing
2015 Špión
2011 Barbar Conan
Ďáblův dvojník
2010 Zelená zóna
2008 Zrádce
2007 Království
2006 Nina's Heavenly Delights
2004 Line in the Sand, A (TV film)
1996 Half the Picture (TV film)
1990 Care of Time, The (TV film)
1989 Aféra Profumo
1986 Mona Lisa
1984 Misunderstood
1978 Půlnoční expres

TV seriály

2015 Tyran (TV seriál)
Druhý bratr (S02E06)
Zmije v paláci (S02E05)
Víra (S02E03)
další epizody (5)
2014 The Honourable Woman (TV seriál)
Tyran (TV seriál)
Mimořádný stav (S01E02)
Pilot (S01E01)
2013 Bible (TV seriál)
2008 Generation Kill (TV seriál)
Saddám: Vzestup a pád (TV seriál)
2007 Tudorovci (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
Table 12 (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Osobní strážci (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Míra omylu (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1994 Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
1993 Detectives, The (TV seriál)
1990 Making News (TV seriál)
1988 Blind Justice (TV seriál)
One Game, The (TV seriál)
This Is David Lander (TV seriál)
1987 Bust (TV seriál)
The New Statesman (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Call Me Mister (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Murder of a Moderate Man (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace