foto

Michael Cochrane

  • nar. 19.5.1947 (71 let)
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Coalition (TV film)
We're Doomed! The Dad's Army Story (TV film)
2012 Run for Your Wife
2011 Holy Flying Circus (TV film)
Železná lady
2009 Margaret (TV film)
2008 Margaret Thatcherová - Dlouhá cesta do Finchley (TV film)
Richard Sharpe - Indické dobrodružství (TV film)
2006 HG Wells: War with the World (TV film)
Richard Sharpe - Nebezpečné poslání (TV film)
2005 Kenneth Tynan: In Praise of Hardcore (TV film)
The Government Inspector (TV film)
2004 Kontrarozvědka
Nejzáhadnější vraždy (TV film)
2003 Reversals (TV film)
2002 Pláč (TV film)
The Falklands Play (TV film)
2001 Nevinný (TV film)
2000 Justice in Wonderland (TV film)
Offending Angels
Zeměpisná délka (TV film)
1999 Nancherrow (TV film)
1997 Inkognito
More Is Less (TV film)
Svatý
1996 Sharpův regiment (TV film)
1995 Sharpův meč (TV film)
1993 Sharpův orel (TV film)
1991 A Murder of Quality (TV film)
1990 Number One Gun
1989 The Return of Sam McCloud (TV film)
1984 Frankenstein (TV film)
Real Life
1983 Ascendancy
1982 Návrat vojáka
1981 Vítězství
1978 Daphne Laureola (TV film)

TV seriály

2017 Decline and Fall (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2016 The Crown (TV seriál)
Scientia Potentia Est (S01E07)
2015 Cradle to Grave (TV seriál)
Jízlivě tvůj (TV seriál)
Wedding (S02E06)
Panství Downton (TV seriál)
Christmas Special (S06E09)
Epizoda 8 (S06E08)
Epizoda 3 (S06E03)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Návrat domů (S01E05)
2013 Man Down (TV seriál)
The Escape Artist (TV seriál)
2012 Titanic - krev a ocel (TV seriál)
The 'Unsinkable' Sets Sail (E12)
The Tipping Point (E11)
Burden of Proof (E09)
další epizody (4)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 1 (S03E01)
2011 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 5 (S02E05)
2010 Law & Order: UK (TV seriál)
Help (S04E05)
2009 Criminal Justice (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 2 (S02E02)
2008 Mutual Friends (TV seriál)
2007 Haló, tady Bombaj (TV seriál)
2004 Mad About Alice (TV seriál)
Nejhorší týden mého života (TV seriál)
The Brief (TV seriál)
2003 Keen Eddie (TV seriál)
Murphy's Law (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 9 (S02E09)
2002 Profil vraha (TV seriál)
2001 Micawber (TV seriál)
Night & Day (TV seriál)
Swallow (TV seriál)
Tak! A co teď? (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Monarch of the Glen (TV seriál)
Perfect World (TV seriál)
1999 Big Bad World (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1998 The Ambassador (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
Nezvaní hosté (TV seriál)
The Broker's Man (TV seriál)
1994 99-1 (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1993 Uncle Jack and Cleopatra's Mummy (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Hadí hnízdo (S07E02)
1991 The Darling Buds of May (TV seriál)
1990 No Job for a Lady (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
Zachovávat dekorum (TV seriál)
1989 Chelworth (TV seriál)
1988 Rockliffe's Folly (TV seriál)
1987 Fortunes of War (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Dear John (TV seriál)
The Collectors (TV seriál)
1985 Howard's Way (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Space (TV seriál)
The Detective (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Goodbye Mr. Chips (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Strangers and Brothers (TV seriál)
Vzdálené vrcholky hor (TV seriál)
1983 Agatha Christie's Partners in Crime (TV seriál)
The Citadel (TV seriál)
1982 King's Royal (TV seriál)
Then Churchill Said to Me (TV seriál)
1981 The Life and Times of David Lloyd George (TV seriál)
1980 Love in a Cold Climate (TV seriál)
1979 Shelley (TV seriál)
To the Manor Born (TV seriál)
1977 Drama (TV seriál)
Wings (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1974 The Pallisers (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
1972 Love Thy Neighbour (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

1997 Sharpe: The Legend - a.z.

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)
The Two Ronnies (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace