foto

Peter Blythe

  • nar. 14.9.1934
    Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 27.6.2004 (69 let)
    Dorset, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 The Falklands Play (TV film)
2001 Sword of Honour (TV film)
2000 Lužinova obrana
1995 Devil's Advocate (TV film)
Inkognito
V žáru lásky
1992 The Bridge
Vina (TV film)
1989 Passion and Paradise (TV film)
1985 Arthur the King (TV film)
1977 The Best of Friends (TV film)
The Three Hostages (TV film)
1970 Cucumber Castle (TV film)
Jana Eyrová (TV film)
1969 Alfréd Veliký
1967 A Challenge for Robin Hood
Frankenstein Created Woman
1966 Kaleidoscope
1965 Treasure Island (TV film)
1961 Den, kdy Země vzplanula

TV seriály

2004 Deník Alana Clarka (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Nepřítel dští oheň (S03E02)
2000 Moje rodina (TV seriál)
Právo první noci (S01E03)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1994 Love On a Branch Line (TV seriál)
Moving Story (TV seriál)
Nelson's Column (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
The High Life (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Sitting Pretty (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
El C.I.D. (TV seriál)
Medics (TV seriál)
Skvělí darebáci (TV seriál)
1989 After the War (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
1988 Small World (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1985 Home to Roost (TV seriál)
Léta Páně (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Me and My Girl (TV seriál)
1983 Agatha Christie's Partners in Crime (TV seriál)
Jury (TV seriál)
1982 The Barchester Chronicles (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1980 Holding the Fort (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 The Sound of Laughter (TV seriál)
The Sunday Drama (TV seriál)
1975 Couples (TV seriál)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)
Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
1973 Armchair Cinema (TV seriál)
Helen: A Woman of Today (TV seriál)
Marked Personal (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Harriet's Back in Town (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
The Pathfinders (TV seriál)
1971 Justice (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
UFO (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Mr. Digby Darling (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 Late Night Horror (TV seriál)
The Root of All Evil? (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
Witch Hunt (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
Knock on Any Door (TV seriál)
1964 Diary of a Young Man (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
Teletale (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Barnaby Rudge (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

1988 The Modern World: Ten Great Writers (TV seriál)
1964 The Full Man (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace