foto

Christine Mackie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Porazit Ježíše (TV film)

TV seriály

2016 The A Word (TV seriál)
Goodbye (S01E05)
Sleepover (S01E04)
2015 Banana (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2014 Prey (TV seriál)
2012 My Phone Genie (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 4 (S03E04)
2011 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
2008 The Royal Today (TV seriál)
2006 New Street Law (TV seriál)
2004 Bodies (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
The Courtroom (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
Slepá spravedlnost (S01E03)
2001 Two Pints of Lager and a Packet of Crisps (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Fat Friends (TV seriál)
This Is Personal: The Hunt for the Yorkshire Ripper (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
1997 Grand, The (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1994 All Quiet on the Preston Front (TV seriál)
1993 September Song (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Medics (TV seriál)
1989 Children's Ward (TV seriál)
1987 French and Saunders (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)