foto

Sang-ho Kim

  • nar. 24.7.1970 (50 let)
    Kjongdžu, provincie Severní Kjongsang, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Golden Holiday
2019 Amudo eobsneun got
Yangjamulrihak
2018 Hyeobsang
Jakiniku dragon
Mokgyeokja
2017 Botongsaram
Jojakdoen dosi
2016 Dangshin geogi iteojoorraeyo
Teukbyeolsusa : sahyeongsueui pyeonji
2015 Daeho
Misseu waipeu
2014 Mlha nad mořem
Vnitřní krása
2013 Reonningmaen
Sowon
2011 Champeu
Jeokgwaeui dongchim
Mobidik
Natvrdo
2010 Iggi
Kureumeul beoseo nan dalcheoreom
Sim-jang-i Ddwooin-da
Simjangi ddwooinda
2009 10 eok
Howoosijeol
Jeon Woo Chi
2008 Majimak seonmul
2007 Jeulgeoun insaeng
Maeulgeumgo yeonswae seubgyeok sageon
Sikkaek
Sonyeon kamdok
2006 Gakseoltang
Gong Pil-du
Gukkyeongui namjjok
Oraedoen jeongwon
Tajja
Yeonae, geu chameul su eobtneun gabyeoum
2005 Geudttae geusaramdeul
Jambok geunmu
Mapado
Neoneun nae unmyeong
2004 Beomjweui jaeguseong
2003 Ddong gae
2001 Heugsuseon

TV seriály

2021 Luka (TV seriál)
2020 Aelliseu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Království zombie (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
další epizody (4)
2019 Království zombie (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Nokdukkot (TV seriál)
2017 Missing9 (TV seriál)
Pasukkun (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2016 Beibishiteo (TV seriál)
Ssawooja gwishinah (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Woonppallomaenseu (TV seriál)
2015 Di dei (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2014 Boojeong joocha (TV seriál)
Cham joheun sijeol (TV seriál)
Dakteo yibangin (TV seriál)
2013 Kalgwa kkot (TV seriál)
Teugsusageonjeondamban TEN 2 (TV seriál)
2012 Neongkuljjae gulleoon danshin (TV seriál)
2011 Banjjak banjjak bitnaneun (TV seriál)
Siti hyunteo (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
Teugsusageonjeondamban TEN (TV seriál)
2010 Geomsa peurinseseu (TV seriál)
2009 Teuripeul (TV seriál)
2008 Baramui nara (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 미추리 8-1000 (TV pořad)