foto

Jack C. Arnold

  • nar. 1975
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Wild Rose
2014 Válečný manuál
2011 Albatros
Holy Flying Circus (TV film)
2009 Skautská příručka pro chlapce
2008 Dis/Connected (TV film)
2003 Oh Marbella!

TV seriály

2018 Striking Out (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2017 Striking Out (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2016 The Level (TV seriál)
2009 Mladý Van Helsing (TV seriál)
SSPCA - Na straně přírody (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)

Dokumentární

2014 Coach Zoran and His African Tigers
2011 Svědci paranormálních jevů (TV seriál)
2007 Vzývající ticho (TV film)
Vězněm v cizině (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky