Reklama

Reklama

Yoo Gong

Yoo Gong

nar. 10.07.1979 (44 let)
Pusan, Jižní Korea

Biografie (1)

Gong Yoo, vlastným menom Gong Ji-chul, sa narodil 10. júla 1979 v juhokórejskom meste Pusan. Hereckú kariéru začal úlohou v seriáli School 4 a následne si strihol niekoľko menších úloh vo filmoch a seriáloch. V roku 2005 získal svoju prvú hlavnú rolu, v seriáli Hello My Teacher, kde si zahral po boku Gong Hyo-jin a o dva roky nato dostal titulnú úlohu v úspešnom a populárnom televíznom seriáli The 1st Shop of Coffee Prince, vďaka ktorej sa preslávil nielen na… (více)

Zajímavosti (9)

Aggwi (2023)

  • Gong Yoo byl původní volbou pro hlavní mužskou roli profesora Yeoma, ale musel odstoupit kvůli konfliktům v plánování. Roli místo něj tak dostal Oh Jung-se. (HanzoBureshi)

Děti Slunce (2016)

  • Zprvu panovaly kolem výroby celé série jakési plané obavy, aby byla zamýšlená zápletka mezi vojákem a zdravotní sestrou diváky dostatečným lákadlem. Uvažovalo se i o jakýchsi alternativách. Výroba stála přeci jen něco přes třináct biliónů korejských wonů, tzn. necelých jedenáct miliónů amerických dolarů. Nakonec se ale výrobní tým jihokorejské televizní produkce KBS přiklonil k původně zamýšleným plánům. A přispěl k tomu možná i fakt, že jihokorejský herec Joong-ki Song (Shi-jin Yoo) sotva dokončil svoji povinnou dvouletou službu v řadách jihokorejské armády. Že nebyl herec první volbou seriálových tvůrců, o tom se veřejnost dozvěděla až o něco později. Mezi adepty na roli se v očích režisérů a scénáristů objevila jména jako jsou například Bin Won, In-seong Jo, Yoo Gong nebo Woo-bin Kim. Všichni jmenovaní ovšem nabídku odmítli. Jejich reakce nebyla překvapivá, když se dozvěděli, jaké armádní návyky budou pro roli muset přijmout; třeba i striktně krátký sestřih. (Conspi)

Galerie (219)

Reklama

Herec

Host

Reklama

Reklama