foto

Pavel Gončarov

  • nar. 10.8.1988 (32 let)
    Magdeburg, Sachsen-Anhalt, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bitva o Moskvu
Petěrburg. Tolko po ljubvi
2015 Ogoň po štabam
2014 Sled tigra (TV film)

TV seriály

2018 Sinička (TV seriál)
Tajny goroda En (TV seriál)
2017 Komissarša (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Maski (E05)
Melnik (TV seriál)
Morozova (TV seriál)
Někogda ždať (S01E31)
Sčastlivaja žizň Xenii (TV seriál)
2016 Vyžiť ljuboj cenoj (TV seriál)
2015 Něvskij (TV seriál)
Semejnyje cennosti (S01E28)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
Policejskij učastok (TV seriál)
Poslednij chod korolevy (TV seriál)
Serjožka Kazanovy (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Lesopolosa (S02E08)
Šef (TV seriál)
Veriť nělzja nikomu (S03E26)
2014 Ljubov govorit (TV seriál)
Na ruběže. Otvětnyj udar (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Ultimatum (TV seriál)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Letnij lager (S02E30)
Žena oficera (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Kamufljaž (S02E28)
Šaman (TV seriál)
Advokat (S02E16)
Proščaj, oružije (S02E15)
Dělo česti (S02E14)
další epizody (13)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Svidětěl (S01E12)
2006 Staršeklassniki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky