foto

Pavel Gončarov

  • nar. 10.8.1988 (31 let)
    Magdeburg, Sachsen-Anhalt, Východní Německo

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bitva o Moskvu
Petěrburg. Tolko po ljubvi
2015 Ogoň po štabam
2014 Sled tigra (TV film)

TV seriály

2018 Sinička 2 (TV seriál)
Tajny goroda En (TV seriál)
2017 Komissarša (TV seriál)
Melnik (TV seriál)
Sčastlivaja žizň Xenii (TV seriál)
2016 Vyžiť ljuboj cenoj (TV seriál)
2015 Něvskij (TV seriál)

Galerie (2)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky