foto

Berke Üzrek

  • nar. 29.9.1979 (40 let)
    Istanbul, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Enkaz
Göçebe
Organik Aşk Hikayeleri
Sessiz Terapi
2013 Kizim için
2012 Saba
Saba
2011 Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm
Küçük Günahlar
2010 Marmara
Çıkış Noktası
2009 Kurban (TV film)
2008 Hastasıyız (TV film)
2007 Can (TV film)
Havva Durumu (TV film)
2006 Can (TV film)
2002 İçerideki
2001 Bana Şans Dile
Filler ve Çimen
2000 Martılar ve İstanbul (TV film)

TV seriály

2019 Kimse Bilmez (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Payitaht: Abdülhamid (TV seriál)
Episode 17 (S03E17)
Episode 16 (S03E16)
Episode 15 (S03E15)
další epizody (4)
2018 Alija (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Payitaht: Abdülhamid (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (13)
2017 Vatanım Sensin (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
2014 Düşler ve Umutlar (TV seriál)
Kardeş Payı (TV seriál)
2013 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (TV seriál)
Son Hesaplaşma (S03E27)
Dönüm Noktası (S03E26)
Yüksek Gerilim... (S03E25)
další epizody (14)
2012 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (TV seriál)
Değerli Ceset (S03E13)
Arşiv (S03E12)
Cinayet Büro Öldürülen Üniversite Öğrencisinin İzinde! (S03E11)
další epizody (37)
2011 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (TV seriál)
Büyük Hesaplaşma / Filler Tepişirken (S02E07)
Benim Annem Cumartesi! (S02E06)
Kara'dır Şu Bahtım... (S02E05)
další epizody (32)
2010 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (TV seriál)
Yarım Kalmış Hesaplar (S01E13)
Geride Kalanlar (S01E12)
Cevapsız Sorular (S01E11)
další epizody (10)
2008 Havalimanı (TV seriál)
Yalancı Romantik (TV seriál)
2007 Sana Mecburum (TV seriál)
Şöhret Okulu (TV seriál)
2006 Felek Ne Demek? (TV seriál)
2004 Ağa Kızı (TV seriál)
Tam Pansiyon (TV seriál)
Çocuğun Var Derdin Var (TV seriál)
2003 Estağfurullah Yokuşu (TV seriál)
2002 Beşibiryerde (TV seriál)
2001 Yeni Hayat (TV seriál)
1996 Gurbetçiler (TV seriál)
1993 Şişeler (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Medya Krali (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky