foto

Cush Jumbo

  • nar. 1985
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 City of Tiny Lights
2015 Střípky paměti
2012 She Stoops to Conquer (divadelní záznam)
2011 Přizdis*áči

TV seriály

2019 Dobrý boj (TV seriál)
The One About the End of the World (S03E10)
The One Where the Sun Comes Out (S03E09)
The One Where Kurt Saves Diane (S03E08)
další epizody (10)
2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 492 (S02E13)
Day 485 (S02E12)
Day 478 (S02E11)
další epizody (13)
2017 Dobrý boj (TV seriál)
Chaos (S01E10)
Self Condemned (S01E09)
Reddick v Boseman (S01E08)
další epizody (10)
2016 Dobrá manželka (TV seriál)
Konec (S07E22)
Verdikt (S07E21)
Večírek (S07E20)
další epizody (12)
2015 Dobrá manželka (TV seriál)
Fetišista (S07E10)
Profilování (S07E09)
Omezení svobody (S07E08)
další epizody (10)
2012 Vera (TV seriál)
A Certain Samaritan (S02E03)
Silent Voices (S02E02)
2010 Lip Service (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2009 Getting On (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
Day Five (S03E05)
Day Four (S03E04)
Day Three (S03E03)
další epizody (5)
2008 Harley Street (TV seriál)
2007 Moje rodina (TV seriál)
Pivo na kuráž a markytánka umění (S07E04)
1986 Casualty (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace