foto

Dino Marnika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Correspondent
2013 The Sunset Six
2011 Big Mamma's Boy
Johnny Ghost
2006 BoyTown
2003 Forest, The (TV film)
2002 Crackerjack
Královna prokletých
2000 Řecký blb
1999 Craic, The
Falešná stopa
Noemova archa (TV film)
1997 Amy
1996 Life
1995 Andělské dítě
Love Until
1993 The Feds: Seduction (TV film)
1990 Krutá posedlost

TV seriály

2008 Very Small Business (TV seriál)
2007 Kick (TV seriál)
Satisfakce (TV seriál)
2006 Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
2003 CrashBurn (TV seriál)
2002 MDA (TV seriál)
2001 Náš tajný život (TV seriál)
2000 Ztracený svět (TV seriál)
The Chosen One (S01E20)
Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
Nenávist horší než smrt (E18)
1998 Ranaři (TV seriál)
1997 State Coroner (TV seriál)
The Adventures of Lano & Woodley (TV seriál)
1996 Hladina adrenalinu (TV seriál)
1995 Delfín Flip (TV seriál)
Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
Ukojení (E03)
1994 A Country Practice (TV seriál)
Frontline (TV seriál)
Janus (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Law of the Land (TV seriál)
Newlyweds (TV seriál)
Secrets (TV seriál)
Time Trax (TV seriál)
1992 Phoenix (TV seriál)
1990 Embassy (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky