foto

Marco Uggiano

  • nar. 1969
    Köln, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Nur mit Dir zusammen (TV film)
2017 Lotta a splněná přání (TV film)
2016 Marie fängt Feuer - Für immer und ewig (TV film)
Marie fängt Feuer - Vater sein dagegen sehr (TV film)
Rosa: Svatební romance (TV film)
Weil ich dich liebe (TV film)
2015 Lotta a hledání lásky (TV film)
Svatební tajemství (TV film)
2014 Bella a osudové lásky (TV film)
2013 Bella a rodinná pouta (TV film)
Zbouchnutá (TV film)
2012 Lotta a nečekaná změna (TV film)
2010 Lotta a vysněná cesta (TV film)
2009 Svatební zvony (TV film)
Tělo jako důkaz
2008 Schokolade für den Chef (TV film)
Tatort - Krumme Hunde (TV film)
2007 GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
Horch
2005 Crazy Partners (TV film)
2003 Klub snů - Cesta za ženou snů (TV film)

TV seriály

2019 Das Wichtigste im Leben (TV seriál)
2018 SOKO Potsdam (TV seriál)
Das Geständnis (S01E06)
Ein schwerer Fehler (S01E05)
Falsches Spiel (S01E04)
další epizody (6)
2017 Lobbyistin (TV seriál)
Mut (E06)
Schmutz (E05)
Stolz (E04)
další epizody (6)
2016 Marie fängt Feuer (TV seriál)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
Hlava nehlava (S01E08)
Ryba jménem Otto (S01E07)
Zkouška nehtů (S01E06)
další epizody (4)
2010 Lotta & … (TV seriál)
2006 Turečtina pro začátečníky (TV seriál)
2005 Ein Engel für alle (TV seriál)
2004 18 - Allein unter Mädchen (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der unsichtbare Tod (S04E20)
Der Auftragsmord (S04E16)
Durchgebrannt (S04E15)
další epizody (4)
2003 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Benni und die Detektive (S04E05)
Gute Nachbarn (S03E16)
Unter Asphalt (S03E13)
další epizody (4)
2001 Kumpáni (TV seriál)
1999 Kobra 11 (TV seriál)
Taxi 541 (S03E12)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2010 Der mit den Fingern sieht

Herecká filmografie

Filmy

2018 Osudové léto na Mallorce (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky