foto

Anna Yuen-Yee Ng

  • nar. 13.7.1956 (63 let)
    Hong Kong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Shuang hun
2017 Lucky Fat Man
2015 Si kai di la
Wu ge xiao hai de xiao zhang
2006 Shang cheng
2004 Gong zhu fu chou ji
Nan shang nu xia
2003 Jiang hu pian zhi da lao
2002 Yin yang lu shi qi zhi jian fang you gui
2001 Feng shui du shen
Ultimate Intelligence
Xian dai nu xing
2000 I.Q. Dudettes
Killing Lover
Two Courageous Ghosts
1999 Jin Ping Mei - A Touch of Desire
Jin Ping Mei - Devil Flesh
Jin Ping Mei - Dick's Dick Dicks
Jin Ping Mei - Double Exposure
Jin Ping Mei - Filthy, Filthy Bandits
Jin Ping Mei - Garden of Lust
Jin Ping Mei - Knock Out, Simon
Jin Ping Mei - Mad About You
Jin Ping Mei - Mayflower Sweetheart
Jin Ping Mei - Rookie Baby
Miracle Hashish
Sheng ming zha fit ren
1995 Qiang zha ma mi
1993 Her Judgement Day
The Formula
1992 Chi qing kuai xu
Man hua wei long
Tao xue wai zhuan
1991 Ying qian zhuan jia
Zhi zun wu shang II - yong ba tian xia
1990 Ai de shi jie
Dou shi sha xing
Tian ruo you qing
1989 Nalijme si čistého čaje
1987 Tian ci liang yuan
1986 Ba xi lin men
Kai xin gui zhuang gui
Mao pai da zei
1985 Wo yuan yi
1984 Duo qing zhong
Long feng zhi duo xing
The Company
The Ghost Informer
1983 Kong xin da shao ye
Shao ye Wei Wei
1982 Bláznivá mise
Jia ren you yue
Pán draků
1981 Bu zhun diao tou
1979 Lin Ya Zhen lao hu yu xia xie
1978 Xuan wo
1976 Nu ren ni yang ye
1975 Gu huo lao xun chun
Pai an jing ji
Qi cai man tian shen fo
Xing mu shuang xing Xiang Gang tao jin ji
1974 Kong zhong shao ye
Tai ping shan xia
Ti xiao fu qi
Tian tian bao xi
Xianggang qi shi san
Zhu men yuan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace