foto

Giampaolo Morelli

  • nar. 26.11.1974 (45 let)
    Neapol, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 7 ore per farti innamorare
2019 Gli uomini d'oro
L'agenzia dei bugiardi
Ma cosa ci dice il cervello
2018 A casa tutti bene
2017 Láska a podsvětí
Profesoři zločinu: Masterclass
2016 Miami Beach
Nemiche per la pelle
Quel bravo ragazzo
2015 Babbo Natale non viene da Nord
Poli Opposti
2014 Una Ferrari per due (TV film)
Una villa per due (TV film)
2013 Song'e Napule
2011 La donna della domenica (TV film)
2010 Ráj pro dva (TV film)
2008 Kód Aurora (TV film)
2007 Crimini: Il bambino e la befana (TV film)
Le ragazze di San Frediano (TV film)
2005 Amatemi
Dokonalý muž
Piano 17
2004 Con le unghie e con i denti (TV film)
Raccontami una storia (TV film)
Vite a perdere (TV film)
2003 Pověz to mými slovy
2002 Paz!
2001 Klíč k lásce

TV seriály

2018 L'ispettore Coliandro (TV seriál)
Caccia grossa (S07E04)
Vai col liscio (S07E03)
Serial Killer (S07E02)
další epizody (4)
2017 C'era una volta Studio Uno (TV seriál)
L'ispettore Coliandro (TV seriál)
La fine del mondo (S06E06)
Smartphone (S06E05)
Corri, Coliandro, Corri (S06E04)
další epizody (6)
2016 L'ispettore Coliandro (TV seriál)
Cop Killer (S05E06)
Tassista notturno (S05E05)
Doppia identità (S05E04)
další epizody (6)
2014 Braccialetti rossi (TV seriál)
2012 Rodinná sága (TV seriál)
2010 L'ispettore Coliandro (TV seriál)
666 (S04E02)
Anomalia 21 (S04E01)
2009 L'ispettore Coliandro (TV seriál)
Cous cous alla bolognese (S03E04)
Sangue in facoltà (S03E03)
Il sospetto (S03E02)
další epizody (8)
2006 Butta la luna (TV seriál)
L'ispettore Coliandro (TV seriál)
Magia nera (S01E04)
In trappola (S01E03)
Vendetta cinese (S01E02)
další epizody (4)
2005 Distretto di polizia 5 (TV seriál)
Il capitano (TV seriál)
1999 Anni '60 (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky