foto

Giampaolo Morelli

  • nar. 26.11.1974 (44 let)
    Neapol, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A casa tutti bene
2017 Láska a podsvětí
Profesoři zločinu: Masterclass
2016 L'ispettore Coliandro: Cop Killer (TV film)
Miami Beach
Nemiche per la pelle
Quel bravo ragazzo
2015 Babbo Natale non viene da Nord
Poli Opposti
2014 Una Ferrari per due (TV film)
Una villa per due (TV film)
2013 Song'e Napule
2011 La donna della domenica (TV film)
2010 Ispettore Coliandro: 666, L' (TV film)
Ispettore Coliandro: Anomalia 21, L' (TV film)
Ráj pro dva (TV film)
2009 Ispettore Coliandro: Doppia rapina, L' (TV film)
Ispettore Coliandro: Il sospetto, L' (TV film)
Ispettore Coliandro: La pistola, L' (TV film)
Ispettore Coliandro: Mai rubare a casa dei ladri, L' (TV film)
Ispettore Coliandro: Sangue in facoltà, L' (TV film)
Ispettore Coliandro: Sempre avanti, L' (TV film)
Ispettore Coliandro: Sesso e segreti, L' (TV film)
L'ispettore Coliandro: Cous cous alla bolognese (TV film)
2008 Kód Aurora (TV film)
2007 Crimini: Il bambino e la befana (TV film)
Ragazze di San Frediano, Le (TV film)
2006 Ispettore Coliandro: Il giorno del lupo, L' (TV film)
L'ispettore Coliandro: Magia nera (TV film)
2005 Amatemi
Dokonalý muž
Ispettore Coliandro: In trappola, L' (TV film)
Ispettore Coliandro: Vendetta cinese, L' (TV film)
Piano 17
2004 Con le unghie e con i denti (TV film)
Raccontami una storia (TV film)
Vite a perdere (TV film)
2003 Pověz to mými slovy
2002 Paz!
2001 Klíč k lásce

TV seriály

2017 C'era una volta Studio Uno (TV seriál)
2014 Braccialetti rossi (TV seriál)
2006 Butta la luna (TV seriál)
2005 Distretto di polizia 5 (TV seriál)
Il capitano (TV seriál)
1999 Anni '60 (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace