foto

Johannes Hitzblech

  • nar. 1964

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Lotte Jäger und das tote Mädchen (TV film)
2012 Místo činu: Holky na odpis (TV film)
Místo činu: Zlatý náramek (TV film)
2009 Gangs - Wo stehst du, wenn's drauf ankommt?
Meine schöne Nachbarin
Navzdory osudu (TV film)
2008 Místo činu: Stuttgart - Na hranici zákona (TV film)
2007 Reife Leistung! (TV film)
2006 Das unreine Mal (TV film)
2005 Die Leibwächterin (TV film)
Máma na zkoušku (TV film)
2003 Lichter
Spoutaný vrah (TV film)
2001 Bílé peklo
Toter Mann (TV film)
1999 Der Liebhaber
1998 Der dreckige Tod (TV film)

TV seriály

2017 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Kinder (S02E01)
2015 Deutschland 83 (TV seriál)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2008 Unschuldig (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Infarkt (S12E03)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Kobra 11 (TV seriál)
Smrt novináře (S06E11)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Kommissar Schimpanski (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2004 Die Stunde der Offiziere (TV film)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace