foto

Michael Keseroglu

  • nar. 26.5.1987 (32 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Billy Kuckuck - Margot muss bleiben! (TV film)
2014 Vampírky 2
2013 Střepy v parku
Tatort - Letzte Tage (TV film)
2012 Offroad
Pommes Essen
Schleuderprogramm (TV film)
2011 Tatort - Eine bessere Welt (TV film)
2010 Povinně nezadaný
Schurkenstück (TV film)
2009 Gangs - Wo stehst du, wenn's drauf ankommt?

TV seriály

2015 Comedy Rocket (TV seriál)
2012 Kobra 11 (TV seriál)
Obchodník s děvčaty (S17E04)
2009 Flemming (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace