foto

Maximilian Dirr

  • nar. 6.1.1983 (36 let)
    Landshut, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Capri-Revolution
Der Zürich-Krimi: Borchert und die letzte Hoffnung (TV film)
Sobibor
2017 Maria Mafiosi
2016 Kommissarin Lucas - Kreuzweg (TV film)
Watch Them Fall
2013 Antons Fest (studentský film)
Nejvyšší nabídka
2012 Diaz: Neuklízej tu krev
Tutto tutto niente niente
Zappelphilipp (TV film)

TV seriály

2017 SS-GB: Hitler v Británii (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
The Crown (TV seriál)
Paterfamilias (S02E09)
2015 Lena Lorenz (TV seriál)
Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Ausgleich (S01E03)
È arrivata la felicità (TV seriál)
2011 Un passo dal cielo (TV seriál)
2009 Palermo (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Provaci ancora prof! (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace