foto

Cristin König

  • nar. 1965
    Trevír, Rheinland-Pfalz, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 In den Binsen
2017 Tatort - Böser Boden (TV film)
2015 Tatort: Ätzend (TV film)
2010 Místo činu: Poslední pacient (TV film)
2009 Alter und Schönheit
Mein Leben - Marcel Reich-Ranicki (TV film)
2007 Halbe Stunden
Hranice zoufalství (TV film)
1992 Vaterland
1990 Leningrad. Nojabr
1988 Der Himmel der Helden
1987 Gelbe Sorte (TV film)

TV seriály

2018 SOKO Hamburg (TV seriál)
Mitten ins Herz (S01E05)
2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Wert des Lebens (S16E22)
2016 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Kreuzweg (E23)
2015 Blochin (TV seriál)
2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Vatertag (S09E21)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky