foto

Jean-Louis Trintignant

  • nar. 11.12.1930 (87 let)
    Piolenc, Vaucluse, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (6)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Happy End
2016 Personne - a.z.
2012 Láska
2010 I pro lásku se zabíjí - a.z.
2005 Galilée ou L'amour de Dieu (TV film)
2003 Janis a John
1998 Všichni, kdo mě mají rádi, pojedou vlakem
1996 C'est jamais loin
Falešný hrdina
Insoumise, L' (TV film)
Tykho Moon
Un homme est tombé dans la rue
1995 Fiesta
Město ztracených dětí
1994 Regarde les hommes tomber
Tři barvy: Červená
1993 Interdiction, L' (TV film)
L'Instinct de l'ange
1992 La Controverse de Valladolid (TV film)
Výstražné znamení
1991 Děkuji, živote
1990 Julie de Carneilhan (TV film)
Pour un oui ou pour un non (TV film)
1989 Bunkr hotelu Palace
1987 La Vallée fantôme
Moustachu, Le
1986 15 août
Muž a žena po 20 letech
Žena mého života
1985 Muž se stříbrnýma očima
Nečekaná zrada
Příští léto
Salva pro černého buvola
Schůzka
1984 Ať žije život
Femmes de personne
Rozmar
1983 Colpire al cuore
Credo (TV film)
Konečně neděle!
Pod palbou
Zločin
1982 Bulvár vrahů
Grand pardon, Le
Noc ve Varennes
1981 Hluboké vody
Malevil
Mužská záležitost
Un assassin qui passe
Vášeň lásky
1980 Bankéřka
Miluji vás
Terasa
1979 Maître-nageur, Le
Melancholická
1978 Peníze těch druhých
1977 Repérages
1976 L'ordinateur des pompes funèbres
Nebezpečný cestující
Paní z neděle
Prší na Santiago
Svatební cesta
Tatarská poušť
1975 Agrese
Le Jeu avec le feu
Povídka o policajtovi
1974 L'Escapade
Les violons du bal
Segreto, Il
Vrtohlavá ovce
1973 Défense de savoir
Glissements progressifs du plaisir
Rušný den
Vlak
1972 Atentát v Paříži
Běh zajíce polem
Un homme est mort
1971 Bez motivu
Opium et le baton, L'
Remparts d'argile
1970 Konformista
Rošťák
Secretas intenciones, Las
1969 Américain, L'
Così dolce... così perversa
Metti, una sera a cena
Moje noc s Maud
Voleur de crimes, Le
Z
1968 La matriarca
Laně
Morte ha fatto l'uovo, La
Muž, který lže
Société est une fleur carnivore, La
Velké ticho
1967 Col cuore in gola
Mon amour, mon amour
Trans-Europ-Express
Un homme à abattre
1966 Hoří v Paříži?
La Longue marche
Muž a žena
Safari diamants
1965 Bonne occase, La
Báječná Angelika
Dix-septième ciel, Le
Io uccido, tu uccidi
Zločin v expresu
1964 Mata Hari
Pas perdus, Les
Peklo
Viheltäjät
1963 Château en Suède
Il successo
1962 Boj na ostrově
Horace 62
Les sept péchés capitaux
Sváteční vyjížďka
Un jour à Paris
1961 Antinea, l'amante della città sepolta
Le jeu de la vérité
Pleins feux sur l'assassin
Puits aux trois vérités, Le
1960 Le Coeur battant
Napoleon
Tisící okno
1959 Bouřlivé léto
Nebezpečné známosti
1956 ...a Bůh stvořil ženu
Club de femmes
Zákon ulic
1955 Kdyby všichni chlapi světa ...

TV seriály

1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)

Dokumentární

2016 Maurice Béjart! (TV film) - vyp.
2013 Brigitte Bardot: Nepochopená (TV film) - a.z.
Michael Haneke – Profese: režisér (TV film)
René Clément, témoin et poète (TV film) - a.z.
2012 Jean-Louis Trintignant, pourquoi que je vis (TV film)
2006 Contes secrets ou les Rohmériens, Les (TV film)
Denn sie kennen kein Erbarmen - Der Italowestern (TV film)
2002 13 vies du chat Lelouch, Les (TV film)
1995 Evropský film: Jiný Hollywood (TV seriál)
1994 Ernesto Che Chuevara, das bolivianische Tagebuch
1991 Bertrand Blier: Des valseuses à Merci la vie (TV film)
1982 Mardi cinéma (TV seriál)
Portrait de Jean-Louis Trintignant (TV film)
1978 Portrait de Jacques Dufilho (TV film)
1972 Jean Vilar, une belle vie
1968 Western, Italian Style (TV film)
1964 Chroniques de France (TV seriál)
Une foule enfin réunie

TV pořady

2012 Evropské filmové ceny 2012 (TV pořad)
2000 Vie privée, vie publique (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1991 Bouillon de culture (TV pořad)
1981 7 sur 7 (TV pořad)
1980 Jeudi cinéma (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
1967 Monsieur Cinéma (TV pořad)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(80)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace