foto

Kal Weber

  • nar. 30.9.1973 (46 let)
    Toronto, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Mr. Nice
2008 Chemical Wedding
Pomsta mravenců (TV film)
2006 Les Amants du Flore (TV film)
2001 Čtvrtý anděl
1997 Painted Lady (TV film)
Protitah
1995 Nebezpečná síť
Nervous Energy

TV seriály

2013 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Sherlockův návrat (S07E04)
2012 Hell on Wheels (TV seriál)
Blood Moon Rising (S02E10)
Blood Moon (S02E09)
2011 V (TV seriál)
Uneasy Lies the Head (S02E08)
Birth Pangs (S02E07)
2010 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zlomený šíp (S08E07)
2008 Život s vlčím mužem (TV seriál) - vyp.
2003 Mile High (TV seriál)
1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1996 Inspektor Taggart (TV seriál)
Andělské oči (S12E03)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)

Dokumentární

2006 Co se stalo ve Waco (TV film)
2000 Wilderness Men (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Carousel

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Carousel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky