foto

Florence Kasumba

  • nar. 26.10.1976 (43 let)
    Kampala, Uganda

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tatort - Krieg im Kopf (TV film)
Tatort - National feminin (TV film)
2019 Der letzte Bulle
Lví král
Tatort - Das verschwundene Kind (TV film)
2018 Avengers: Infinity War
Black Panther
Mute
2017 Arthur & Claire
Wonder Woman
2016 Captain America: Občanská válka
Offline
Tatort – Im gelobten Land (TV film)
Wie Männer über Frauen reden
2015 Es kommt noch besser (TV film)
2014 Tatort - Borowski und das Meer (TV film)
2013 Tatort - Gegen den Kopf (TV film)
Čas kanibalů
2012 Odkaz hříšnice (TV film)
Transpapa
2011 Láska na vlastní nebezpečí (TV film)
Místo činu: Brémy - Mrtví uprchlíci (TV film)
Místo činu: Kolín - Křížení (TV film)
Tatort - Tod einer Lehrerin (TV film)
2010 Komisař Kreutzer: Lovec zločinců (TV film)
Kongo (TV film)
2009 Romy (TV film)
2008 Atentát na papeže (TV film)
2006 Místo činu: Smrt z Afriky (TV film)
The Stoning
2001 Ik ook van jou

TV seriály

2020 Deutschland 89 (TV seriál)
Magic (E03)
November Nights (E02)
Kyrie Eleison (E01)
Spides (TV seriál)
Es beginnt (E08)
Der Gemini-Prozess (E07)
Die Armee (E06)
další epizody (8)
2019 Criminal: Německo (TV seriál)
Claudia (E03)
Yilmaz (E02)
Jochen (E01)
Preis der Freiheit (TV seriál)
2018 Deutschland 86 (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Most Wanted (S24E01)
2017 Smaragdové město (TV seriál)
Everybody Lies (E05)
Prison of the Abject (E02)
The Beast Forever (E01)
Dr. Klein (TV seriál)
Pläne (S04E03)
2015 Dominion (TV seriál)
The Seed of Evil (S02E09)
The Longest Mile Home (S02E08)
Son of the Fallen (S02E05)
2014 Quest, The (TV seriál)
2013 Poslední polda (TV seriál)
Uschi je v maléru (S04E11)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Wünsche (S16E33)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2010 Soko Vídeň (TV seriál)
Heartbreaker (S06E05)
2007 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Kopfüber (S02E05)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky