foto

Enzo Tedeschi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 The Tunnel: Dead End
2015 Airlock
2012 Music Box
2011 The Tunnel
2003 My Small Italian Shotgun Wedding

TV seriály

2013 Horror Haiku (TV seriál)

Dokumentární

2012 Hungry for Change

Producentská filmografie

Filmy

2019 The Tunnel: Dead End
2017 Event Zero
2016 Skinford
Surge
2015 A Night of Horror Volume 1
Airlock
2012 Music Box
2011 The Tunnel
2010 Ghosts of War
2003 My Small Italian Shotgun Wedding

TV seriály

2012 Event Zero (TV seriál)

Dokumentární

2018 Transcendence (TV seriál)
2012 Hungry for Change

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Surge
2015 Airlock
The 33rd Wedding
2012 Music Box
2011 The Tunnel
2010 Ghosts of War
2003 My Small Italian Shotgun Wedding

TV seriály

2013 Horror Haiku (TV seriál)
2012 Event Zero (TV seriál)

Dokumentární

2018 Transcendence (TV seriál)
2012 Hungry for Change

Herecká filmografie

Filmy

2011 The Tunnel

Režijní filmografie

Filmy

2017 Event Zero
2016 Surge
2015 A Night of Horror Volume 1
2003 My Small Italian Shotgun Wedding

TV seriály

2013 Horror Haiku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace