foto

Furankí Sakai

  • nar. 13.2.1929
    Kagošima, prefektura Kagošima, Japonsko
  • zem. 10.6.1996 (67 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Seto'uči moonlight serenade
1995 Shakuhachi
Šaraku
1994 Kowagaru hitobito
Čónórjokuša: Miči e no tabibito
1993 Fusa
1991 Aitsu
1987 Hoši no okudžó
Ore wa otoko da! Kankecuhen
Šinran: Široi miči
1986 Kokushi muso
1983 Araši o jobu otoko
1981 Hokusai manga
1980 Zajatec japonských ostrovů (TV film)
1979 Moje úloha je pomsta
1978 Cubasa wa kokoro ni cukete
Dainamaito dondon
1977 Nihon no džingi
1976 Gekitocu! Wakadaišó
Genius
1975 Ganbare! Wakadaišó
Hana no kóni trio: Hacukoi džidai
1974 Machi no hi
Oreno chi wa tanin no chi
1973 Kigeki: Otoko no nakidokoro
Mijamoto Musaši
1972 Kigeki: Júwaku rjokó
Kigeki: Kaidan rjokó
1971 Kigeki: Ganbaranakuča!
Kigeki: Inoči no onedan
1970 Kigeki aa gunka
Tanuki bózu
Čibikko Remi to meiken Kapi
1969 Gokudó petenši
Gyakuten ryoko
Kigeki ekimae sanbashi
Mekake nidžúičinin: Dosukebe ičidai
Yosakoi ryoko
1968 Drifters desu jo! Totte totte torimakure
Kawači fúten zoku
Kigeki: Ekimae kaiun
Kigeki: Ekimae kazan
Kigeki: Otto urimasu!!
1967 Kigeki ekimae gakuen
Kigeki ekimae mangan
Kigeki ekimae tanken
Kigeki: Ekimae hjakunen
Râmen taishi
Zoku Šačó seničija
Šačó seničija
1966 Kigeki ekimae keiba
Kigeki ekimae manga
Kigeki: Ekimae bantó
Kigeki: Ekimae benten
Zoku shachô gyôjôki
Šačó gjódžóki
1965 Hana no o-Edo no hôkaibô
Kigeki ekimae daigaku
Kigeki: Ekimae iin
Kigeki: Ekimae kinjú
Rokudžó jukijama cumugi
Rokunin no onna o korošita otoko
Zoku shachô ninpôchô
Šačó ninpóčó
1964 Kigeki: Ekimae kaidan
Kigeki: Ekimae okami
Kigeki: Ekimae ondo
Kigeki: Ekimae tendžin
Kigeki: Jókina mibódžin
Kimi mo shusse ga dekiru
Kimimo shussega dekiru
Mister Giants: Šóri no hata
Zoku Šačó šinširoku
Šačó šinširoku
1963 Daidokoro taiheiki
Kigeki: Ekimae čagama
Kigeki: Tonkacu ičidai
Onna ni cujoku naru kufú no kazukazu
Shachô manyûki
Todan Goro ichiza
Wanpaku tenši
Zoku shachô gaiyûki
Zoku Šačó manjúki
Šačó gaijúki
1962 Ao beka monogatari
Aobe ka monogatari
Hagure kigeki mandara
Heso no taisho
Kigeki: Detatoko šóbu – "Čindžarara monogataro" jori
Kigeki: Ekimae hanten
Kigeki: Ekimae onsen
Randžaradžara monogatari
Salaryman Šimizu Minato
Shachô yôkôki
Zoku shachô yôkôki
Zoku shachô yôkôki
Čihó nikki
Čúšingura: Hana no maki – juki no maki
Šin Kicune no tameki
1961 Kigeki: Ekimae bentó
Kigeki: ekimae danči
Minami no šima ni juki ga furu
Mosura
Onna wa nido umareru
Sekai daisensó
Tokkjú Nippon
Tókjó jawa
Šima no sehiro no ojabunšú
1960 "Akasaka no šimai" jori: joru no hada
Haori no taišó
Hito mo arukeba
Júrei handžóki
Tenka no ódorobó: Širanami gonin otoko
Á džonan
独立愚連隊西へ
1959 Aisaiki
Guramató no júwaku
Hanajome-san wa sekaiiči
Kašima ari
Moro no Ichimatsu yûrei dochu
Watashi wa kani ni naritai
1958 Buccuke honban
Buttuke honban
Furanki no sannin mae
Fúfu hjakkei
Haha sannin
Kigeki ekimae rjokan
Romance macuri
Watashi wa Kai ni Naritai (TV film)
1957 Bakumacu taijóden
Bouřlivák
Dótei sensei gjódžóki
Otenba sannin šimai: Odoru taijó
Šiawase wa orera no negai
1956 Doramu to koi to jume
Gjúnjúja Frankie
Seišun o warera ni
Tange Sazen
Tange Sazen: Kenun no maki
Tókjó baka odori
Zoku ueru tamašii
Čika kara kita otoko
1955 Ai no onimocu
Cuki ga totte mo aoi kara
Hacukoi kanaria musume
Jazz on Parade: Jazz musume kampai!
Midori haruka ni
Sarutobi Sasuke
1954 Jazz On Parade 1954 nen: Tokyo Cinderella musume
Jókina tantei
Šičihenge tanuki goten
1953 Ganpeki
Meitantei Adžapá-ši
Seishun jazu musume

TV seriály

1980 A un (TV seriál)
Šogun (TV seriál)
1977 Manga Nihon emaki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace