foto

Erik Aleksander Schjerven

  • nar. 16.10.1980 (39 let)
    Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Art of Not Appearing
2010 Úplně obyčejný den v práci
2008 Max Manus
2002 Summer Blues

TV seriály

2018 Domácí hřiště (TV seriál)
Over streken (S01E09)
2017 Seveřané (TV seriál)
Poslední domino (S02E06)
Thing (S02E05)
Odplata (S02E04)
další epizody (6)
2016 Seveřané (TV seriál)
Souboj (S01E06)
Obležení (S01E05)
Nájezd (S01E04)
další epizody (6)
2015 Okupace (TV seriál)
Prosinec - 2. část (S01E10)
Prosinec - 1. část (S01E09)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
2001 Fox Grønland (TV seriál)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky