foto

Mareile Blendl

  • nar. 11.2.1976 (44 let)
    München, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Enkel für Anfänger
Exil
2019 Willa (studentský film)
2018 Tatort - Damian (TV film)
2016 Bez varování
Deník Anne Frankové
Marie fängt Feuer - Vater sein dagegen sehr (TV film)
2013 Weniger ist mehr (TV film)
2012 Ein vorbildliches Ehepaar (TV film)
Wie es uns gefällt (studentský film)
2009 Vize - Život Hildegardy z Bingenu
2004 Zwei Männer und ein Baby (TV film)
2000 Stunde des Wolfs (TV film)

TV seriály

2019 Das Wichtigste im Leben (TV seriál)
Die Drei von der Müllabfuhr (TV seriál)
Schwester, Schwester - Hier liegen Sie richtig! (TV seriál)
2016 Marie fängt Feuer (TV seriál)
2014 Friesland (TV seriál)
Mörderische Gezeiten (E01)
2013 Heldt (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

2019 All I Never Wanted

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky