foto

Jim Doerr

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Riskantní udání
1979 Savage Weekend
1966 Journey of the Fifth Horse, The (TV film)

TV seriály

2003 Hope & Faith (TV seriál)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
Cold Front (S03E13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lust (S04E04)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Possession (S12E05)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Thrill (S08E01)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Blue Bamboo (S05E03)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Benevolence (S03E22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky