foto

Mathias Junge

  • nar. 30.1.1974 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 22 Karat Liebe
Ein ganz normaler Tag (TV film)
2016 Keine Ehe ohne Pause (TV film)
2011 Arschkalt
2004 Luis

TV seriály

2020 SOKO Wismar (TV seriál)
Breifrei statt Bierschinken (S17E24)
Tödliche Höhe (S17E23)
Der Aussteiger (S17E22)
další epizody (12)
2019 SOKO Wismar (TV seriál)
Am falschen Ort (S17E12)
Tote Katze, toter Lehrer (S17E11)
Nomen est omen (S17E10)
další epizody (26)
2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Selbstjustiz (S16E13)
Tödliche Spiele (S16E12)
Hafen der Ehe (S16E11)
další epizody (28)
2017 SOKO Wismar (TV seriál)
In Versuchung (S15E16)
Hühnergott (S15E15)
Ein nachhaltiger Tod (S15E14)
další epizody (29)
2016 Vraždy na severu (TV seriál)
Eiskind (S04E06)
SOKO Wismar (TV seriál)
Zusammen ist man weniger allein (S14E12)
Der Eisfürst (S14E11)
Strawberry Fields (S14E10)
další epizody (25)
2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Feindliche Übernahme (S13E12)
Letzte Hoffnung Kloster (S13E11)
Unter Strom (S13E10)
další epizody (26)
2014 SOKO Wismar (TV seriál)
Platzpatronen (S12E11)
Elvis (S12E10)
Tödliche Nebenwirkungen (S12E09)
další epizody (25)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Über den Dächern von Wismar (S11E10)
Als der Fremde kam (S11E09)
Tod im Feld (S11E08)
další epizody (24)
2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Goldrausch (S10E11)
Außenborder (S10E10)
Ohne Abschied (S10E09)
další epizody (24)
2011 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Geschmackssache (S01E04)
SOKO Wismar (TV seriál)
Abgeschminkt (S09E12)
Tod eines Richters (S09E11)
Umzug in den Tod (S09E10)
2009 Der kleine Mann (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
Krim-Kongo (E01)
2003 Nachtschicht (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky