foto

Albie Selznick

  • nar. 1.1.1959 (61 let)
    California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Loqueesha
Waking Life
2017 Beyond The Gate
2009 Morris County
2008 Player 5150
2006 10 Tricks
2005 Herstory
2004 Jumbo Girl
2000 Co se vaří?
1996 Běh za snem: Příběh Gail Deversové (TV film)
1994 Policajt v Beverly Hills III
1993 Karate tiger 6: Nejlepší z nejlepších 2
Není úniku
1992 Posedlá (TV film)
1991 Ricochet: Odražená střela
1987 Árie

TV seriály

2019 All Rise (TV seriál)
Sweet Bird of Truth (E03)
Politik (TV seriál)
Harringtonova komoda (S01E02)
Hodný holky (TV seriál)
Radši budu vyšívat (S02E01)
2017 The Last Tycoon (TV seriál)
Oscar, Oscar, Oscar (E09)
A More Perfect Union (E07)
More Stars Than There Are in Heaven (E03)
2016 Code Black (TV seriál)
Exodus (S02E11)
2015 Šílená bejvalka (TV seriál)
My Mom, Greg's Mom and Josh's Sweet Dance Moves! (S01E08)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Rychlý a chlupatý (S05E20)
2012 Epizody (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Záměna (TV seriál)
Les Soeurs D'Estrees (S01E14)
Chirurgové (TV seriál)
Dívka beze jména (S08E20)
2011 Policajti z L. A. (TV seriál)
Fixing a Hole (S03E08)
2009 Pohotovost (TV seriál)
Je mi fajn (S15E21)
2007 Paranormal, Burbank (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Průhledný (S02E04)
Žralok (TV seriál)
Gangster Movies (S02E01)
2006 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Podvod (S04E04)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Pšt (S01E16)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Žádný důvod k oslavám (S01E17)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S04E12)
Day 4: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S04E06)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
Nevěř všemu, co se říká (S01E09)
Odložené případy (TV seriál)
Lidi prší (S02E07)
Západní křídlo (TV seriál)
Access (S05E18)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Nepříčetnost (S01E08)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Učinit spravedlnosti za dost (S01E21)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Spiknutí na Voyageru (S06E09)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Cello, Goodbye (S01E03)
1997 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Poslána z nebe (S07E25)
1996 Správná Susan (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Makrokosmos (S03E12)
1994 Columbo (TV seriál)
Columbo v přestrojení (S10E09)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Cena života (S05E20)
1988 Beauty and the Beast (TV seriál)
The Alchemist (S01E14)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky